ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ZANUSSI

ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ZANUSSI

Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ; ΕΥΚΟΛΗ.

Είτε δημιουργείτε την κουζίνα των ονείρων σας ή απλώς αντικαθιστάτε μια παλιά συσκευή, οι έξυπνοί, χρήσιμοι οδηγοί μας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε την καλύτερη επιλογή...

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Για να βρείτε το τέλειο πλυντήριο ρούχων, θα πρέπει να συνυπολογίσετε μερικά πράγματα – όπως τον χώρο στο σπίτι σας, το κατάλληλο σημείο, τα υφάσματα που θα φροντίζετε και πόσες πλύσεις κάνετε ανά εβδομάδα. Ο οδηγός αγοράς μας για τα πλυντήρια ρούχων θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

Από τα φαγητά που σας αρέσουν μέχρι το μέγεθος της κουζίνας σας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να αναλογιστείτε όταν επιλέγετε έναν απορροφητήρα. Εξερευνήστε τον οδηγό αγοράς μας, που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Βρείτε τον τέλειο φούρνο για εσάς

Ο φούρνος σας είναι το κύριο στοιχείο της κουζίνας σας. Είτε μαγειρεύετε για πολύ κόσμο ή απλώς για εσάς τους δύο, είτε προτιμάτε λαχταριστά φαγητά στο γκριλ ή ζουμερά ψητά. Δείτε παρακάτω πώς να βρείτε τον κατάλληλο φούρνο για εσάς.

Επιλογή των κατάλληλων εστιών

Από τις εύκολες στο καθάρισμα, γρήγορα θερμαινόμενες επαγωγικές εστίες μέχρι τις μεγάλες και ισχυρές εστίες αερίου – το ποιες χρειάζεστε εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, το σπίτι σας και το νοικοκυριό σας. Δείτε παρακάτω πώς να επιλέξετε τις κατάλληλες για εσάς.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ

Ο ψυγειοκαταψύκτης σας είναι ένα σημαντικό μέρος της κουζίνας σας. Η επιλογή του μπορεί να είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Παρακάτω βρίσκεται ένας οδηγός ώστε να γίνει αυτή η διαδικασία πιο εύκολη...

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

Ποιο είναι το κόλπο για την επιλογή πλυντηρίου πιάτων; Βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα πλύσης θα ταιριάζουν στα πιάτα σας. Ο χώρος, το σημείο, η άνεση, η χωρητικότητα και η χρήση ενέργειας είναι επίσης σημαντικά...

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η επιλογή της σωστής ηλεκτρικής σκούπας σημαίνει ότι θα επιλέξετε τον σωστό συνδυασμό ισχύος, μεγέθους και ειδικών χαρακτηριστικών. Δείτε παρακάτω πώς να βρείτε την κατάλληλη για εσάς.