ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ο ψυγειοκαταψύκτης σας είναι ένα σημαντικό μέρος της κουζίνας σας

Η επιλογή του μπορεί να είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Παρακάτω βρίσκεται ένας οδηγός ώστε να γίνει αυτή η διαδικασία πιο εύκολη...

ΤΡΟΦΙΜΑ

Τι είδη τροφίμων θέλετε να αποθηκεύσετε;

Φρέσκα τρόφιμα – Αναζητήστε μεγαλύτερους θαλάμους ψυγείου, βαθιά συρτάρια για σαλάτες και ομοιόμορφη κυκλοφορία αέρα ώστε να διατηρούνται φρέσκα τα τρόφιμα.
Κρέατα – Ένα μοντέλο με έναν θάλαμο για έξτρα φρεσκάδα θα διατηρήσει το κρέας και το ψάρι πιο φρέσκα για περισσότερο.
Μπουκάλια – Τα ράφια πόρτας μεγάλου μεγέθους και ένα ράφι  θα αποθηκεύσει όλα σας τα μπουκάλια.   Κατεψυγμένα  – Αναζητήστε καταψύκτες low frost ή frost-free για να μην ξοδεύετε χρόνο με την απόψυξη.                                                      

#EASYTIP: Χρησιμοποιείτε ρυθμιζόμενα ράφια για να αξιοποιήσετε πλήρως τον χώρο και να χωρέσετε όλα τα είδη τροφίμων.

ΧΩΡΟΣ

Τι τύπος ψυγείου ταιριάζει στην κουζίνα σας;

Εντοιχιζόμενο – Τοποθετείται πίσω από ένα ντουλάπι για να ταιριάζει με τον σχεδιασμό της κουζίνας σας. Φροντίστε να μετρήσετε όμως – θα χρειαστείτε τουλάχιστον 38mm στο πίσω μέρος για εξαερισμό.
Ανεξάρτητο – Τοποθετείται στον διαθέσιμο χώρο σας. Φροντίστε να ελέγξετε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για το εύκολο άνοιγμα των πορτών.

#EASYTIP: Τοποθετήστε το ψυγείο σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και μακριά από καλοριφέρ ή τον φούρνο για να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η χωρητικότητα του ψυγειοκαταψύκτη μετράται σε λίτρα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τον γεμίσετε με κρασί και μπύρα (εκτός αν το θέλετε).

100 - 150 λίτρα - Ταιριάζει σε ένα νοικοκυριό ενός ή δύο ατόμων.
150 - 250 λίτρα - Ταιριάζει σε μεσαίες οικογένειες. 250+ λίτρα - Για μεγάλες οικογένειες ή πολλούς συγκατοίκους. Οι συχνές επισκέψεις σε σουπερμάρκετ απαιτούν λιγότερο χώρο ψυγείου. Οπότε αν ψωνίζετε συχνά, σκεφτείτε μήπως πάρετε ένα μικρότερο ψυγείο.

#EASYTIP: Μην παραγεμίζετε το ψυγείο σας – ο ψυχρός αέρας χρειάζεται χώρο για να κυκλοφορεί.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Όλοι οι ψυγειοκαταψύκτες από το 2014 και έπειτα πρέπει να έχουν ενεργειακή κλάση τουλάχιστον Α+ λόγω των απαιτητικότερων προτύπων. Όμως υπάρχουν και ψυγειοκαταψύκτες με ενεργειακή κλάση A++ που είναι 21% πιο αποδοτικοί και θα σας εξοικονομήσουν χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ;

Δείτε την πλήρη σειρά ψυγειοκαταψυκτών μας για να βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς. Εύκολο!