MAKING LIFE EASY. SINCE 1916.

ΑΠΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Το πάθος μας είναι να παρέχουμε πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις που είναι εύχρηστες. Συνδυάζουμε το ιταλικό σχέδιο και την ποιότητα σε όλα όσα κάνουμε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το 1916, ο νεαρός Antonio Zanussi με το μεγάλο επιχειρηματικό πνεύμα άρχισε να φτιάχνει κουζίνες στη Βορειοανατολική Ιταλία και γρήγορα ανέπτυξε μια σειρά έξυπνων προϊόντων. Έκτοτε η Zanussi έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στις οικιακές συσκευές. Με καινοτομίες όπως η πρώτη κουζίνα αερίου και το πρώτο ψυγείο με αυτόματη απόψυξη. Ο έξυπνος ιταλικός σχεδιασμός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μας σήμερα, ακριβώς όπως ήταν και πριν από 100 χρόνια.

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.

Μέσα στα τελευταία 100 χρόνια, είχαμε μερικές έξυπνες ιδέες, όλες βασισμένες γύρω από ένα πράγμα: τη δημιουργία προϊόντων που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Ελαφρύναμε τα φορτία ρούχων με τα πλυντήρια ρούχων με κάδους χωρητικότητας XXL, και στην κουζίνα φτιάξαμε φούρνους που σας γλιτώνουν από κούραση και καθαρίζονται μόνοι τους. Απλοποιήσαμε τη ζωή στο σπίτι, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για τους φίλους σας και την οικογένειά σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ο τέλειος συνδυασμός μηχανικής και σχεδιασμού διασφαλίζει ότι η Zanussi δημιουργεί συσκευές που είναι μπροστά από την εποχή τους. Προσπαθούμε να απλοποιήσουμε τη ζωή σας σε διάφορες κατηγορίες, όπως ψυγεία, κουζίνες, φούρνους, απορροφητήρες και εστίες, πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία 100 χρόνια. Εξερευνήστε πώς έχουν εξελιχθεί τα προϊόντα μας ώστε να κάνουν ευκολότερη τη ζωή σας.

ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Οι εστίες γίνονται όλο και πιο γρήγορες με τα χρόνια. Αρχικά, παρουσιάσαμε την κουζίνα αερίου το 1916. Αυτή ήταν γρηγορότερη από το να κόβεις δέντρα και σήμαινε ότι μπορούσες να φτιάξεις μια κούπα με τσάι με το πάτημα ενός κουμπιού. Φτάνοντας στο 2000, παρουσιάσαμε τις επαγωγικές εστίες μας. Γρηγορότερες, πιο ασφαλείς και ενεργειακά πιο αποδοτικές, άφησαν στο παρελθόν τη μεγάλη αναμονή για το βράσιμο του νερού.

ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ

Το να κάνουμε το ψήσιμο ευκολότερο ήταν πάντα το ζητούμενο στη Zanussi. Το 1916, ο ίδιος ο Antonio Zanussi, δημιούργησε τον πρώτο μας ατσάλινο φούρνο ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα συγκριτικά με την ανοιχτή φωτιά. Σήμερα, ένα φούρνος Zanussi μπορεί να μετατρέψει την κουζίνα σας σε αρτοποιείο. Ο φούρνος μας Άμεσου Ατμού σάς προσφέρει την τέλεια κρούστα με την προσθήκη μιας δόσης ατμού και, μόλις τελειώσετε, αυτοκαθαρίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Εύκολο.

ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ

Πριν από πολλά χρόνια, για να διατηρείτε τα τρόφιμά σας φρέσκα χρειαζόσασταν ένα κελάρι ή μερικά μεγάλα κομμάτια πάγου. Μετά τη δεκαετία του 1950 τα ηλεκτρικά ψυγεία έκαναν εύκολη την αποθήκευση των τροφίμων. Τώρα διαθέτουμε το TwinTech, την κορυφαία λύση στην αποθήκευση φρέσκων τροφίμων. Με διαφορετική ροή αέρα για το ψυγείο και τον καταψύκτη, τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και γευστικά για περισσότερο καιρό.

ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 9KG ΜΕΜΙΑΣ

Το πλύσιμο των ρούχων έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 100 χρόνια. Παλιά ήταν σχεδόν μια ολοήμερη εργασία. Μούσκεμα, τρίψιμο, μούσκεμα, τρίψιμο, στύψιμο, άπλωμα, αναμονή, τέλος. Αλλά σήμερα, η σειρά LINDO μπορεί να πλύνει τα ρούχα μιας ολόκληρης ομάδας ποδοσφαίρου μεμιάς. Δηλαδή 9kg ρούχα πλυμένα με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό σημαίνει λιγότερος χρόνος να ασχολείστε με το πλύσιμο και περισσότερος χρόνος διασκέδασης. Εύκολο.

ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ

Πριν από 100 χρόνια η δουλειά του πλυσίματος των ρούχων ήταν δύσκολη υπόθεση. Μπορεί να χρειαζόταν ολόκληρη ημέρα. Πλύσιμο, άπλωμα, αναμονή, μάζεμα - και αυτά μόνο αν είχε ηλιοφάνεια. Σήμερα, μπορείτε να έχετε τα λερωμένα ρούχα σας πλυμένα και έτοιμα για τη ντουλάπα μέσα σε μόλις 60 λεπτά. Το πλυντήριο στεγνωτήριό μας θα καθαρίσει και θα στεγνώσει τα ρούχα σας με μια συσκευή, σε έναν κύκλο. Και είναι έτοιμα τα ρούχα σας. Τώρα είστε έτοιμοι για διασκέδαση. Εύκολο.