ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΑΣ

Από τις εύκολες στο καθάρισμα, γρήγορα θερμαινόμενες επαγωγικές εστίες μέχρι τις μεγάλες και ισχυρές εστίες αερίου – το ποιες χρειάζεστε εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, το σπίτι σας και το νοικοκυριό σας.

ΧΩΡΟΣ

30cm - Με 2 ζώνες εστιών, αυτές οι εστίες είναι ιδανικές για μικρότερες κουζίνες ή εύκολες για συνδυασμό με άλλες εστίες.
60cm – Είναι το πιο συνηθισμένο μέγεθος και προφανώς υπάρχει λόγος. Με 4 ζώνες εστιών ταιριάζει στα περισσότερα νοικοκυριά και σας παρέχει αρκετές επιλογές μαγειρέματος.
75, 80 ή 90cm - Οι μεγαλύτερες εστίες προσφέρουν έως και 6 ζώνες εστιών, χρήσιμες αν καλείτε συχνά κόσμο για φαγητό.

Η επιφάνεια εργασίας σας πρέπει πάντα να έχει βάθος μεταξύ 25 και 30mm για να χωρέσουν οι εστίες.

ΤΥΠΟΣ

Επαγωγικές εστίες – Θερμαίνονται γρηγορότερα, ανταποκρίνονται σε αλλαγές άμεσα και είναι ασφαλείς. Θερμαίνουν μόνο την περιοχή κάτω από τα σκεύη σας, αφήνοντας την υπόλοιπη επιφάνεια δροσερή - είναι μαγικό.
Εστίες αερίου – Οι αλλαγές που κάνετε στην ένταση της θερμότητας φαίνονται από το μέγεθος της μπλε φλόγας.
Κεραμικές εστίες – Διαθέτουν λεία γυάλινη επιφάνεια πάνω από την πηγή θερμότητας, κάνοντάς τες ευκολότερες στο καθάρισμα.
Συμβατικές εστίες – Θερμαίνουν μόνο το μέρος του σκεύους που έρχεται σε επαφή με την εστία, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιείτε σκεύη με επίπεδη βάση.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τραγανά λαχανικά ή γρήγορα βρασμένα ζυμαρικά; – Εύκολο. Δείτε τις επαγωγικές εστίες με Power Boost για επιπλέον ισχύ και ταχύτητα. Επίσης, μερικές εστίες αερίου διαθέτουν μια ξεχωριστή ζώνη γουόκ για πιο τραγανά λαχανικά.
Λιωμένη σοκολάτα; – Εύκολο. Οι επαγωγικές εστίες θα σας παρέχουν την ακρίβεια και την ανταπόκριση στον έλεγχο της θερμοκρασίας που απαιτείται για να λιώσετε και να μαγειρέψετε  γρήγορα και αποτελεσματικά.
Φαγητά γάστρας ή μαγειρευτά; – Σωστά το μαντέψατε... Εύκολο. Κάποιες κεραμικές εστίες διαθέτουν επεκτάσιμες ζώνες για τα μεγαλύτερα μαγειρικά σας σκεύη.

καθαρισμός

Επαγωγικές εστίες – Επειδή θερμαίνεται μόνο η περιοχή κάτω από το σκεύος, ό,τι χυθεί δεν καίγεται πάνω στην επιφάνεια. Και το γυαλί κρυώνει γρήγορα και είναι εύκολο στο καθάρισμα. Το σκούπισμα με πανί είναι εύκολο.
Εστία αερίου – Οι επίπεδες υαλοκεραμικές επιφάνειες είναι ευκολότερες στο καθάρισμα από το ανοξείδωτο ατσάλι. Οι εστίες χωρίς πλαίσιο έχουν λιγότερες άκρες για καθάρισμα και δεν αφήνουν τη βρομιά να κρυφτεί.
Ηλεκτρικές εστίες – Οι επίπεδες κεραμικές ηλεκτρικές εστίες είναι ευκολότερες στο καθάρισμα από τις συμβατικές ηλεκτρικές εστίες. Επίσης, διαθέτουν μοντέρνο φινίρισμα. Διπλό το όφελος, λοιπόν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επαγωγικές εστίες - Το επαγωγικό μαγείρεμα θερμαίνει μόνο την περιοχή που αγγίζουν τα σκεύη σας, η υπόλοιπη επιφάνεια παραμένει δροσερή. Επίσης κρυώνουν γρήγορα οπότε η επιφάνεια είναι ασφαλής να την αγγίξετε πιο σύντομα μετά το μαγείρεμα.
Εστίες αερίου - είναι εύκολο να δείτε τη φλόγα αλλά όχι το αέριο. Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης AutoOff διασφαλίζει ότι η παροχή αερίου διακόπτεται μόλις σβήσει η φλόγα.
Ηλεκτρικές εστίες - Το κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά και τα χειριστήρια που είναι δύσκολο να τα φτάσουν κρατούν ασφαλή τα άτακτα χεράκια. Κάποια μοντέλα διαθέτουν ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας έτσι όλοι γνωρίζουν πότε είναι ασφαλές να τις αγγίξουν, ενώ μερικές κλείνουν αυτόματα όταν παραμείνουν ενεργοποιημένες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΣΤΙΕΣ;

Διαθέτουμε μοντέρνες εστίες αερίου, ηλεκτρικές και επαγωγικές εστίες σε ποικιλία χρωμάτων και φινιρίσματος.

ΟΙ ΕΠΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΕΣ

Οι επαγωγικές εστίες χρησιμοποιούν μαγνητική ενέργεια για να θερμάνουν τα σκεύη σας – έτσι θερμαίνονται πιο πολύ και πιο γρήγορα. Και ενώ το φαγητό σας μαγειρεύεται, η επιφάνεια των εστιών παραμένει δροσερή στην αφή. Έτσι είναι εξαιρετικά ασφαλείς, και ταυτόχρονα εξαιρετικά ισχυρές. Ανακαλύψτε τώρα τη σειρά των επαγωγικών εστιών Zanussi.