ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Το ιδανικό πλυντήριο ρούχων για εσάς

Για να βρείτε το τέλειο πλυντήριο ρούχων, θα πρέπει να συνυπολογίσετε μερικά πράγματα – όπως τον χώρο στο σπίτι σας, το κατάλληλο σημείο, τα υφάσματα που θα φροντίζετε και πόσες πλύσεις κάνετε ανά εβδομάδα.

ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ

Είτε επιλέξετε ένα ανεξάρτητο πλυντήριο ρούχων, είτε ένα εντοιχιζόμενο, πρέπει πρώτα να μετρήσετε το χώρο σας.

Πόσο χώρο διαθέτετε;

Πλάτος 60cm - ένα πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης ταιριάζει στο χώρο σας.
Πλάτος 48-34cm – ένα στενό πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης θα είναι ιδανικό.
Πλάτος 45-40cm – η καλύτερη λύση θα ήταν ένα πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης.

#EASYTIP: Αν ο χώρος είναι περιορισμένος, μια καλή επιλογή θα ήταν ένα πλυντήριο στεγνωτήριο 2 σε 1.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πόσα συχνά πλένετε κάθε εβδομάδα;

Λιγότερο από 4 φορές την εβδομάδα – ένα πλυντήριο ρούχων 5-6kg σας ταιριάζει απόλυτα αν δεν πλένετε συχνά μεγάλα αντικείμενα όπως μπουφάν και παπλώματα.
4-6 φορές την εβδομάδα – ένα πλυντήριο ρούχων 7kg θα καθαρίζει με ευκολία τα ρούχα σας – ακόμα και με κάποιο μεγάλο αντικείμενο στο πλυντήριο.
6+ φορές την εβδομάδα – διευκολύνετε τον εαυτό σας και μειώστε τον αριθμό των πλύσεων επιλέγοντας ένα πλυντήριο ρούχων μεγάλης χωρητικότητας με κάδο 8-10kg.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Τι ρούχα πλένετε;

Κυρίως βαμβακερά – δεν χρειάζεται να αποτελεί προτεραιότητα μια συσκευή με προγράμματα για ευαίσθητα.
Ευαίσθητα – ένα μοντέλο με πρόγραμμα για πλύσιμο στο χέρι περιποιείται ιδιαίτερα τα ευαίσθητά σας και τα όμορφα μεταξωτά σας.
Μάλλινα – ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για μάλλινα διατηρεί τα μάλλινα πιο χνουδωτά και ασφαλή, ενώ αποτρέπει τη συρρίκνωση και ταλαιπωρία των ρούχων από το πλυντήριο.

ΧΡΟΝΟΣ

Πότε βάζετε πλυντήριο;

Πλύνετε όποτε θέλετε με την καθυστέρηση έναρξης του κύκλου, που θα ξεκινήσει όποτε σας βολεύει: αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί για φτηνότερους λογαριασμούς ρεύματος. Όταν βρίσκεστε στη δουλειά, ρυθμίστε το έτσι ώστε να τελειώσει την ώρα που θα επιστρέψετε.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Πώς στεγνώνετε την μπουγάδα σας;

Όσο πιο γρήγορα στύβονται τα ρούχα σας στον κύκλο πλύσης, τόσο πιο πολύ υγρασία αφαιρείται και τόσο λιγότερο στέγνωμα απαιτούν. Για αυτό, αν θέλετε γρήγορο στέγνωμα, επιλέξτε ένα πλυντήριο ρούχων με γρήγορη ταχύτητα στυψίματος.

#EASYTIP: Για τα ευαίσθητα ρούχα, οι χαμηλότερες ταχύτητες στυψίματος είναι καλύτερες.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ;

Από πλυντήρια ρούχων για οικογένειες με κάδους XXL μέχρι έξυπνες συσκευές με πολύ σύντομους κύκλους, επιλέξτε το ιδανικό πλυντήριο για εσάς.