ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό στεγνωτήριο για εσάς; Εύκολο.

Εξαρτάται από το πόσο συχνά στεγνώνετε, τα είδος των ρούχων που έχετε – και από το πόσο δύσκολα είναι τα ρούχα σας στο σιδέρωμα...

ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ

Πόσο χώρο διαθέτετε;

Πλάτος 60cm - Σας ταιριάζει ένα τυπικό στεγνωτήριο.
Πλάτος λιγότερο από 60cm – Ένα compact στεγνωτήριο είναι ιδανικό για μικρότερους χώρους. Εναλλακτικά, αν έχετε ένα τυπικό πλυντήριο, μπορείτε να βάλετε το στεγνωτήριο από πάνω του.

#EASYTIP: Αν ο χώρος είναι περιορισμένος, μια καλή επιλογή θα ήταν ένα πλυντήριο στεγνωτήριο 2 σε 1.
Επιλέξτε ένα στεγνωτήριο με συμπυκνωτή ή με αντλία θερμότητας, όχι με εξαγωγή αέρα για μεγαλύτερη ευελιξία.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το στεγνωτήριό σας ανά εβδομάδα;

Λιγότερο από 4 φορές/εβδομάδα –αν στεγνώνετε μόνο μερικά μικρά φορτία ανά εβδομάδα, ένα στεγνωτήριο 4-6kg είναι ιδανικό.
4-6 φορές/εβδομάδα – ένα μοντέλο 7kg μπορεί να ανταπεξέλθει σε συχνές πλύσεις, ακόμα και σε μεγαλύτερα αντικείμενα.
6+ φορές/εβδομάδα – αν στεγνώνετε συχνά και μεγάλα αντικείμενα, διευκολύνετε τον εαυτό σας με ένα στεγνωτήριο χωρητικότητας 9kg.

#EASYTIP: Συνιστάται να μην παραγεμίζετε το στεγνωτήριό σας – τα ρούχα σας θα στεγνώσουν γρηγορότερα αν έχουν περισσότερο χώρο.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Τι ρούχα στεγνώνετε;

Ευαίσθητα – Ένα στεγνωτήριο με επιλογές χαμηλής θερμοκρασίας θα σας βοηθήσει να στεγνώσετε τα αγαπημένα σας ρούχα με ασφάλεια.
Μάλλινα – Με ένα στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας και χαμηλές θερμοκρασίες δεν θα χρειάζεται να περιμένετε ώστε τα μάλλινα να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο.
Βαμβακερά – Ένα στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας θα διατηρεί μια ασφαλή, χαμηλή θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου.

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Θέλετε εύκολο σιδέρωμα;

Αν αφήνετε τα ρούχα σας λίγο νωπά γίνεται πιο εύκολο το σιδέρωμα, οπότε αναζητήστε ένα στεγνωτήριο με έλεγχο υγρασίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα στεγνωτήριο με έλεγχο χρόνου και να το ρυθμίζετε να τελειώνει με τα ρούχα λίγο νωπά, ή εντελώς στεγνά αν δεν απαιτείται σιδέρωμα.

#EASYTIP: Τα μοντέλα με έλεγχο χρόνου έχουν περισσότερες πιθανότητες να στεγνώσουν υπερβολικά τα ρούχα σας γιατί τα διαφορετικά φορτία χρειάζονται διαφορετικούς χρόνους στεγνώματος. Ο έλεγχος υγρασίας είναι πιο σίγουρος.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Θέλετε να εξοικονομείτε ενέργεια;

Τα στεγνωτήρια ταξινομούνται από το Α έως το C για την ενεργειακή τους απόδοση (το A είναι οικονομικότερο και φιλικότερο προς το περιβάλλον). Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας είναι συσκευές ενεργειακής κλάσης Α. Όσο πιο αποδοτικό είναι το στεγνωτήριο, τόσο περισσότερα χρήματα και ενέργεια θα εξοικονομείτε κατά τη χρήση, και αυτό αναλογεί σε μεγάλη εξοικονόμηση με τα χρόνια.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ;

Τα στεγνωτήριά μας έχουν απ' όλα – μικρά, μεγάλα ή XXL, γρήγορων στροφών, με συμπυκνωτή, για εύκολο σιδέρωμα και πολλά άλλα. Επιλέξτε το δικό σας τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ