ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Η επιλογή της σωστής ηλεκτρικής σκούπας σημαίνει ότι θα επιλέξετε τον σωστό συνδυασμό ισχύος, μεγέθους και ειδικών χαρακτηριστικών. Δείτε παρακάτω πώς να βρείτε την κατάλληλη για εσάς.

ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΟΥΛΑ;

Θέλετε η σκόνη να σφραγίζεται ερμητικά μέσα σε μια υγιεινή σακούλα και να μη χρειάζεται να την αδειάζετε τόσο συχνά; Επιλέξτε μια σκούπα με σακούλα. Θέλετε να εξοικονομείτε χρήματα αποφεύγοντας να αγοράζετε σακούλες ή θέλετε να μην ξεμένετε ποτέ από σακούλες; Επιλέξτε μια σκούπα χωρίς σακούλα.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ;

Μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαλλαγείτε από τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων, ιδιαίτερα στα χαλιά, τις ταπετσαρίες επίπλων και άλλα υφάσματα. Η καλύτερη λύση για την απομάκρυνση των ενσωματωμένων τριχών είναι μια ηλεκτρική σκούπα με ακροφύσιο turbo – ιδανικό επίσης για τον καθαρισμό και την περιποίηση χαλιών με παχύ πέλος.

COMPACT Ή ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ;

Εάν το σπίτι σας είναι μεγάλο και χρειάζεται πολύ σκούπισμα, επιλέξτε μια ηλεκτρική σκούπα με μεγάλη χωρητικότητα ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζετε τη σακούλα σκόνης ή να αδειάζετε το δοχείο σκόνης πάρα πολύ συχνά.

Σε ένα μικρό σπίτι έχει σημασία το πόσο χώρο χρειάζεστε για την αποθήκευση της ηλεκτρικής σκούπας σας. Εάν έχετε έλλειψη χώρου ή εάν υπάρχουν πολλές σκάλες στο σπίτι και πρέπει να μεταφέρετε τη συσκευή, ίσως είναι έξυπνο να επιλέξετε μια compact ηλεκτρική σκούπα .

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Επιλέξτε μια ηλεκτρική σκούπα με ακροφύσιο που ταιριάζει στους τύπους δαπέδου του σπιτιού σας.

Εάν έχετε πατώματα με μοκέτα ή χαλιά, χρησιμοποιήστε το ακροφύσιο turbo με περιστρεφόμενη βούρτσα, που θα σας βοηθήσει να σκουπίσετε τη χαλαρή σκόνη και τις βρωμιές.

Εάν έχετε ξύλινα δάπεδα ή δάπεδα με πλακάκια, χρησιμοποιήστε το ακροφύσιο για σκληρά δάπεδα, γιατί είναι αποδοτικά αλλά ήπια για το δάπεδο και έτσι αποφεύγεται ο σχηματισμός γραμμών. Τα «κανονικά ακροφύσια» έχουν ρυθμίσεις τόσο για χαλιά όσο και για σκληρά δάπεδα.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ;

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικές σκούπες, ιδανικές για το σπίτι σας. Από κατάλληλες για κατοικίδια μέχρι χαμηλής κατανάλωσης. Βρείτε τη δική σας τώρα.