ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΜΟ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΜΟ

ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

Το ψήσιμο με ατμό κάνει πιο τραγανές τις κρούστες, πιο έντονα τα χρώματα και πιο μαλακό και αφράτο το εσωτερικό. Με τον άμεσο ατμό, με το άγγιγμα ενός κουμπιού μπορείτε να προσθέσετε γεύση και χρώμα στα ψητά σας, διατηρώντας τις θρεπτικές ουσίες και ενισχύοντας τη γεύση.

Φτιάξτε ψωμί όπως το αρτοποιείο

Με τον Πολυλειτουργικό μας Φούρνο PlusSteam μπορείτε να μαγειρεύετε ψητά, φαγητά του φούρνου και στο γκριλ όπως με έναν κανονικό φούρνο. Σας επιτρέπει όμως να προσθέσετε και μια δόση ατμού στο μαγείρεμά σας. Έτσι, κάθε φρατζόλα, ψωμάκι και focaccia γίνονται ακριβώς όπως πρέπει.

ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ PLUSSTEAM

 • 1
  ΒΗΜΑ 1

  Προσθέστε 100ml στο κάτω μέρος του εσωτερικού του φούρνου προτού τον ενεργοποιήσετε.

 • 2
  ΒΗΜΑ 2

  Επιλέξτε τη λειτουργία Θερμός Αέρας /Ατμός Plus και επιλέξτε την κατάλληλη θερμοκρασία του φούρνου.

 • 3
  ΒΗΜΑ 3

  Πιέστε το κουμπί PlusSteam για να προσθέσετε ατμό και δείτε το να φουσκώνει! Εύκολο.

alt text

Συνταγές που κάνουν τις εξαιρετικές γεύσεις εύκολη υπόθεση

Η δημιουργία εκπληκτικών φαγητών είναι εύκολη με τον άμεσο ατμό. Έχουμε συνταγές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε πλήρως τον φούρνο ατμού σας. Από λαχταριστές μπαγκέτες μέχρι πεντανόστιμες αραβικές πίτες για να βουτάτε στα αγαπημένα σας ντιπ...

#EASYTIPS ΜΕ ΑΤΜΟ

Φρεσκάρετε το χθεσινό ψωμί με μια δόση ατμού. Το ψωμί σας θα έχει πάλι υγρασία και θα είναι πεντανόστιμο αμέσως. Δεν θα ξαναπετάξετε ούτε μια φέτα!

Ο ΑΤΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η χρήση της κατάλληλης ποσότητας υγρασίας σε συνδυασμό με τη συμβατική θερμότητα φουσκώνει και ψήνει τέλεια οποιοδήποτε είδος ζύμης, συμπεριλαμβανομένων των κέικ, ψωμιών, μάφιν και κρουασάν.