Λεπτομέρειες προϊόντος

Ηλεκτρική σκούπα μικρού μεγέθους και υψηλής απόδοσης χωρίς σακούλα με εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες που σας βοηθούν να επιτύχετε ορατή καθαριότητα.

Οφέλη

Ορατή απόδοση

Ο εύκολα προσβάσιμος διακόπτης-πεντάλ στη βούρτσα του ακροφυσίου προσφέρει εύκολη μετάβαση μεταξύ των επιφανειών για αποτελεσματικό και ορατό καθάρισμα σε όλους τους τύπους δαπέδων.

Αποτελεσματικό καθάρισμα

Το σύστημα διαχωρισμού σκόνης 2 βημάτων της ηλεκτρικής μας σκούπας χωρίς σακούλα προσφέρει ένα πιο αποδοτικό και ισχυρό καθάρισμα, ενώ τα πλενόμενα φίλτρα επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής της σκούπας.

Αποτελεσματική διαχείριση της σκόνης

Με χωρητικότητα 1,3 L, η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα απαιτεί λιγότερο συχνό άδειασμα, ενώ το διαισθητικό κουμπί απασφάλισης εξασφαλίζει την εύκολη απόρριψη της βρωμιάς από τον κάδο συλλογής σκόνης.

Η ευελιξία στο χέρι σας

Μεγάλοι τροχοί για ευελιξία στο σπίτι σας και τηλεσκοπικός σωλήνας για να φτάνετε εύκολα όλες τις επιφάνειες που χρειάζονται καθάρισμα.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι