Λεπτομέρειες προϊόντος

Το εντοιχιζόμενο πλυντήριο ρούχων της Zanussi είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αθόρυβα, να ταιριάζει με άλλες συσκευές και να καθαρίζει σχολαστικά τα ρούχα. Διαθέτει τη λειτουργία AutoAdjust, η οποία ζυγίζει το κάθε φορτίο και προσαρμόζει τον κύκλο για να χρησιμοποιήσει τις πιο αποδοτικές ρυθμίσεις. Κάνοντας την κάθε πλύση όσο πιο οικονομική γίνεται.

Οφέλη

Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια με τη λειτουργία AutoAdjust

Η λειτουργία AutoAdjust ζυγίζει ό,τι βάζετε στη συσκευή, προσαρμόζοντας ανάλογα τη διάρκεια του κύκλου, την ποσότητα νερού και την ενέργεια. Έτσι επιτυγχάνετε την οικονομικότερη πλύση, κάθε φορά.

Το απλό και αποδοτικό καθημερινό πρόγραμμα

Το καθημερινό πρόγραμμά μας είναι ιδανικό για την καθαριότητα μικρών φορτίων με ρούχα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Είναι ιδανικά σχεδιασμένο για αποτελεσματική καθαριότητα σε βαμβακερά και συνθετικά, προσφέροντας άριστα αποτελέσματα σε εντυπωσιακό χρονικό διάστημα. Απλώς φορτώστε τα ρούχα και το πλυντήριο θα κάνει τα υπόλοιπα.

Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια του κύκλου με τη λειτουργία Flextime

Πλύνετε τα ρούχα όπως σας εξυπηρετεί. Η λειτουργία Flextime σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τη διάρκεια ενός πλήρους κύκλου ώστε τα ρούχα να είναι έτοιμα όποτε το θέλετε.

Ένας πιο ήσυχος τρόπος να πλένετε τα ρούχα

Το εντοιχιζόμενο πλυντήριο ρούχων μας διατηρεί τον θόρυβο σε χαμηλά επίπεδα όταν εκτελεί έναν κύκλο, ώστε να απολαμβάνετε ένα πιο ήσυχο σπίτι.

Ρυθμίστε έναν κύκλο για όποτε σας εξυπηρετεί με τη λειτουργία DelayStart

Το πρόγραμμα DelayStart σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εκ των προτέρων έναν κύκλο για να ξεκινήσει σε 3, 6 ή 9 ώρες. Έτσι, τα ρούχα πλένονται όποτε σας εξυπηρετεί.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι