Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο πιάτων AirDry Σειράς 20 ανοίγει την πόρτα στο τελευταίο μέρος του κύκλου, επιτρέποντας την είσοδο φρέσκου αέρα στο εσωτερικό – για τρεις φορές καλύτερη απόδοση από τα συστήματα κλειστής πόρτας. Αυτόματο στέγνωμα, χωρίς επιπλέον προσπάθεια από εσάς. Απλώς το αδειάζετε όποτε σας εξυπηρετεί.

Οφέλη

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZSLN1211

Τρεις φορές καλύτερο στέγνωμα με το AirDry

Η τεχνολογία AirDry επιτρέπει την είσοδο αέρα μέσα στο πλυντήριο πιάτων, κατά την τελευταία φάση της διαδικασίας στεγνώματος. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα και αφήνει ένα κενό 10cm, για έως και τρεις φορές καλύτερο στέγνωμα, σε σύγκριση με τα συστήματα κλειστής πόρτας.

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZSLN1211

Κάθε πιάτο καθαρό χάρη στους βραχίονες διπλού ψεκασμού

Κάντε τα πιάτα σας να λάμπουν με τους περιστρεφόμενους βραχίονες διπλού ψεκασμού, που διασφαλίζουν ότι το νερό πλένει καλά τα πιάτα και τα ποτήρια, μέσα, έξω, στο επάνω αλλά και στο κάτω καλάθι του πλυντηρίου πιάτου σας για λαμπερά αποτελέσματα.

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZSLN1211

Σύντομος κύκλος ώστε να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας

Το Σύντομο πρόγραμμα είναι ιδανικό όταν δεν έχετε πολύ χρόνο, με ελαφριά φορτία να ολοκληρώνονται σε μόλις 30 λεπτά. Καθαρά πιάτα σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZSLN1211

PerfectFit, για εύκολη εγκατάσταση

Οι συρόμενοι μεντεσέδες PerfectFit κάνουν πολύ εύκολη την εγκατάσταση ώστε το πλυντήριο πιάτων σας να ταιριάζει απόλυτα με την υπόλοιπη κουζίνα σας. Οι μεντεσέδες είναι σχεδιασμένοι να ταιριάζουν σε όλα τα ύψη πάγκων, χωρίς να χρειάζεται να κόψετε την μπάζα. Τέλεια εφαρμογή, κάθε φορά.

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZSLN1211

Το ξέβγαλμα και η αναμονή πρόπλυσης βοηθούν στο να διατηρήσετε τη φρεσκάδα στο πλυντήριο πιάτων σας

Εάν χρειαστούν μερικές μέρες μέχρι να γεμίσει το πλυντήριο πιάτων, το πρόγραμμα ξεπλύματος και αναμονής θα αποτρέψει τη συσσώρευση οσμών στο ενδιάμεσο. Οι πίδακες νερού απομακρύνουν υπολείμματα τροφών από τα πιάτα και τα ποτήρια διασφαλίζοντας ότι παραμένει η φρεσκάδα στην κουζίνα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι