Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο πιάτων AirDry Σειράς 20 ανοίγει την πόρτα στο τελευταίο μέρος του κύκλου, επιτρέποντας την είσοδο φρέσκου αέρα στο εσωτερικό – για τρεις φορές καλύτερη απόδοση από τα συστήματα κλειστής πόρτας. Αυτόματο στέγνωμα, χωρίς επιπλέον προσπάθεια από εσάς. Απλώς το αδειάζετε όποτε σας εξυπηρετεί.

Οφέλη

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZDLN2521

Τρεις φορές καλύτερο στέγνωμα με το AirDry

Η τεχνολογία AirDry επιτρέπει την είσοδο αέρα μέσα στο πλυντήριο πιάτων, κατά την τελευταία φάση της διαδικασίας στεγνώματος. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα και αφήνει ένα κενό 10cm, για έως και τρεις φορές καλύτερο στέγνωμα, σε σύγκριση με τα συστήματα κλειστής πόρτας.

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZDLN2521

Το καλάθι QuickLift μπορεί να προσαρμόσει το ύψος του για μεγαλύτερη άνεση

Με το καλάθι QuickLift το γέμισμα και το άδειασμα των πιάτων γίνεται πολύ πιο εύκολο. Ακόμα και όταν το καλάθι έχει πλήρες φορτίο με ογκώδη αντικείμενα, το σύστημα QuickLift σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα σκεύη σας.

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZDLN2521

Σύντομος κύκλος ώστε να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας

Το Σύντομο πρόγραμμα είναι ιδανικό όταν δεν έχετε πολύ χρόνο, με ελαφριά φορτία να ολοκληρώνονται σε μόλις 30 λεπτά. Καθαρά πιάτα σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Καμία ανησυχία, χάρη στο MachineCare

Το πρόγραμμα MachineCare είναι σχεδιασμένο να διατηρεί τη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σε άψογη κατάσταση. Όταν συνδυάζεται με το ειδικό μας απορρυπαντικό καθαρισμού, τα λίπη και τα άλατα εξαφανίζονται, για καλύτερη απόδοση και καθαρότερα πιάτα.

Zanussi - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - ZDLN2521

Μέγιστη αποτελεσματικότητα με το AutoSense

Το πρόγραμμα AutoSense ρυθμίζει τους κύκλους με βάση το πόσο γεμάτο είναι το πλυντήριο πιάτων και πόσο καθαρά ή βρώμικα είναι τα πιάτα. Χρησιμοποιεί μόνο την απαραίτητη ποσότητα νερού και ενέργειας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι