Λεπτομέρειες προϊόντος

Με το ψυγείο Bright Series 20 OptiSpace έχετε ευρύχωρο εσωτερικό χώρο για μεγάλα αντικείμενα όπως τούρτες, και ψηλά αντικείμενα όπως μπουκάλια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο, καθώς τα ράφια και τα συρτάρια του αποσπώνται εύκολα.

Οφέλη

Το OptiSpace έχει χώρο τόσο για ψηλά, όσο και για μεγάλα αντικείμενα

Το OptiSpace είναι ένα ψυγείο σχεδιασμένο για να προσφέρει πολλές επιλογές λειτουργικής αποθήκευσης. Τα συρτάρια αποσπώνται και επανατοποθετούνται εύκολα ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες σας ανάγκες.

Καταψύκτης μικρού μεγέθους εντός του ψυγείου με θάλαμο τεσσάρων αστέρων

Ο θάλαμος καταψύκτη τεσσάρων αστέρων είναι ιδανικός αν δεν διαθέτετε πολύ χώρο στο σπίτι. Ο μίνι καταψύκτης βρίσκεται εντός του ψυγείου και μπορεί να φτάσει σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και -18ºC.

Σιγουριά με πενταετή εγγύηση

Απολαύστε απόλυτη σιγουριά γνωρίζοντας ότι ο συμπιεστής καλύπτεται με εγγύηση πέντε ετών. Καταχωρήστε το προϊόν σας στο https://www.zanussi.com.gr/my-zanussi/register-your-product/ για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση η οποία περιλαμβάνει εργασία, μεταφορά, αφαίρεση και επαναπλήρωση αερίου, γενική συντήρηση και κόστος σέρβις.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι