Λεπτομέρειες προϊόντος

Το MultiFlow παρέχει σταθερή θερμοκρασία σε ολόκληρο τον ψυγειοκαταψύκτη. Χάρη στις πολλαπλές διόδους αέρα, στο πίσω τοίχωμα κυκλοφορεί κρύος αέρας και έτσι φτάνει με ασφάλεια σε κάθε ράφι. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η ποιότητα όλων των τροφίμων σας.

Οφέλη

Σχεδίαση επίπεδης πόρτας υψηλής ποιότητας, για τη σύγχρονη κουζίνα

Δώστε στυλ στην κουζίνα σας, με αυτόν τον ψυγειοκαταψύκτη με επίπεδη πόρτα. Με τη λιτή σχεδίαση, την έλλειψη προεξοχών και την απρόσκοπτη εμφάνιση που συνεχίζεται μέχρι το πάτωμα, θα γίνει εύκολα το επίκεντρο της κουζίνας σας.

Διατηρήστε τα λαχανικά φρέσκα με τον Έλεγχο Υγρασίας

Διατηρήστε τα φρούτα και τα λαχανικά σε ιδανική κατάσταση με το συρτάρι με Έλεγχο Υγρασίας. Η λειτουργία ελέγχει την ποσότητα υγρασίας στον αέρα, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον στο ψυγείο.

Αξεσουάρ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Σε περίπτωση που για λόγους λειτουργικότητας χρειάζεστε να προχωρήσετε σε αναστροφή της πόρτας του ψυγείου, εμείς σας προσφέρουμε την υπηρεσία δωρεάν.

Η δωρεάν υπηρεσία έχει ισχύ 21 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησής μας ή με το κατάστημα αγοράς για να αξιοποιήσετε αυτή την προσφορά.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι