Λεπτομέρειες προϊόντος

Χάρη στην τεχνολογία Low Frost της κατάψυξης αυτού του ψυγείου, απαιτούνται λιγότερες αποψύξεις σε σχέση με τα τυπικά συστήματα. Και καθώς σπάνια θα σχηματιστεί πάγος ανάμεσα στα ράφια, η απόψυξη και ο καθαρισμός γίνονται γρήγορα και εύκολα.

Οφέλη

Μια θέση για τα πάντα, για να είναι όλα στη θέση τους!

Μπορείτε να οργανώνετε εύκολα και με ευελιξία τα φρούτα και τα λαχανικά σας, όπως ακριβώς σας αρέσει, χρησιμοποιώντας δύο συρτάρια μισού πλάτους.

Zanussi - Εντχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης - ZBB28441SA

Ο ψυγειοκαταψύκτης που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Τα αφαιρούμενα ράφια και οι θήκες στην πόρτα σάς επιτρέπουν να τακτοποιείτε εύκολα το τμήμα συντήρησης όπως εσείς θέλετε, διευκολύνοντας έτσι την αποθήκευση των τροφίμων – και την εύκολη ανεύρεσή τους αργότερα!

Ελέγξτε τι υπάρχει στον καταψύκτη σας με μια ματιά

Τέρμα στο άνοιγμα και κλείσιμο των συρταριών του καταψύκτη για να ελέγξετε το περιεχόμενο – τα συρτάρια είναι διάφανα, οπότε μπορείτε να δείτε τι υπάρχει διαθέσιμο με μια ματιά.

Zanussi - Εντχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης - ZBB28441SA

Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να διατηρείτε τον ψυγειοκαταψύκτη σας καθαρό

Τα αφαιρούμενα ράφια και οι θήκες στην πόρτα του ψυγείου, καθιστούν δυνατό τον καθαρισμό του πολύ ταχύτερα, ευκολότερα και πιο ολοκληρωμένα με λιγότερο κόπο.

Ο ψυγειοκαταψύκτης που ανοίγει προς τα αριστερά Ή προς τα δεξιά

Χάρη στη δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας, η οποία ανοίγει είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά, αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην κουζίνα, στη θέση που σας βολεύει περισσότερο.

Αξεσουάρ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Σε περίπτωση που για λόγους λειτουργικότητας χρειάζεστε να προχωρήσετε σε αναστροφή της πόρτας του ψυγείου, εμείς σας προσφέρουμε την υπηρεσία δωρεάν.

Η δωρεάν υπηρεσία έχει ισχύ 21 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησής μας ή με το κατάστημα αγοράς για να αξιοποιήσετε αυτή την προσφορά.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι