Λεπτομέρειες προϊόντος

Με τη λειτουργία PlusSteam, είναι ευκολότερο από ποτέ να φτιάξετε τα καλύτερα και γευστικότερα ψωμιά, μπισκότα, κέικ, τmuffins και πίτες. Απλά προσθέστε λίγο ατμό ενώ ψήνετε και ο φούρνος κάνει τα υπόλοιπα

Οφέλη

Zanussi - Pyrolytic oven - ZOP37903XU

Αυτόματος καθαρισμός με το πάτημα ενός κουμπιού

Με τη λειτουργία πυρόλυσης, ο φούρνος καθαρίζεται μόνος του. Καίει τη βρωμιά και τα λίπη,τα μετατρέπει σε στάχτη και εσείς απλά τα σκουπίζετε με ένα πανί.

Διατηρήσετε το φούρνο σας πεντακάθαρο, πανεύκολα!

Τέρμα το τρίψιμο! Η πόρτα αυτού του φούρνου διαθέτει αποσπώμενα κρύσταλλα για εύκολο καθάρισμα και βυθιζόμενους διακόπτες που αφήνουν μια ομαλή και εύκολη στο σκούπισμα επιφάνεια.

Zanussi - Pyrolytic oven - ZOP37903XU

Ψήστε φαγητά ή γλυκά ταυτόχρονα!

Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητά του, το κατά 25% μεγαλύτερο ταψί του και τα 5 επίπεδα σχάρας, αυτός ο φούρνος Space+ σάς προσφέρει μέγιστο χώρο στον φούρνο και απίστευτη ευελιξία.

Zanussi - Pyrolytic oven - ZOP37903XU

Φούρνος και πιτσαρία μαζί!

Έχετε διάθεση για τραγανή, νόστιμη πίτσα; Επιλέξτε την ειδική λειτουργία Pizza για να επιτύχετε αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου.

Zanussi - Pyrolytic oven - ZOP37903XU

Ο έξυπνος βοηθός που προσφέρει σίγουρα αποτελέσματα σε λίγο χρόνο

Η λειτουργία ξεπαγώματος σε αυτό το φούρνο σας πρόσφέρει σίγουρα αποτελέσματα όταν προετοιμάζετε κατεψυγμένα τρόφιμα. Τα ξεπαγώνει εύκολα και σωστά με το γύρισμα ενός διακόπτη.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι