Λεπτομέρειες προϊόντος

Η φτερωτή στον φούρνο με αέρα επιτρέπει τη γρηγορότερη θέρμανσή του, κυκλοφορώντας τον αέρα αμέσως μόλις τεθεί σε λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ψήσετε πιο γρήγορα το φαγητό σας και να ζεσταθεί ομοιόμορφα, χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε πλευρά κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Οφέλη

Φούρνος θερμού αέρα για ομοιόμορφο ψήσιμο

Ο θερμός αέρας που παράγεται στον φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος διαχέεται παντού χάρη στον ανεμιστήρα, Έτσι, ο φούρνος θερμαίνεται ταχύτερα, προσφέροντας τα ίδια αποτελέσματα με 20% χαμηλότερες θερμοκρασίες και εξοικονόμηση χρόνου και ρεύματος.

Εύκολη συντήρηση χάρη στον καταλυτικό καθαρισμό

Ο φούρνος διαθέτει ειδική επίστρωση καταλυτικού καθαρισμού, η οποία φροντίζει για τον καθαρισμό όσο ο φούρνος είναι αναμμένος. Χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες, οι επιφάνειες απορροφούν πιτσιλίσματα και υπολείμματα, για έναν καθαρό φούρνο. Έτσι, δεν χρειάζεται να τρίψετε ή να καθαρίσετε μετά το ψήσιμο.

Με την οθόνη LED, δεν χάνετε λεπτό

Ορίστε συγκεκριμένους χρόνους ψησίματος και παρακολουθήστε την πορεία για όλες τις παρασκευές σας από την οθόνη LED. Το ταυτόχρονο ψήσιμο πολλών διαφορετικών παρασκευών έγινε πιο εύκολο από ποτέ.

Ενσωματωμένη λειτουργία γκριλ

Ξεροψήστε μπέικον, λουκάνικα ή το τυρί πάνω σε λαχταριστά λαζάνια, χάρη στη λειτουργία γκριλ. Τοποθετήστε το φαγητό σας σε σχάρα κοντά στο πάνω μέρος του φούρνου και περιμένετε να απολαύσετε το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Φως φούρνου, για καλύτερη ορατότητα

Ένα ισχυρό, καλά τοποθετημένο φως φούρνου σάς επιτρέπει να βλέπετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό του φούρνου ενώ το φαγητό σας ψήνεται. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο του πιάτου σας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι