Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτή η μικτή εστία, με εστίες ηλεκτρικές και αερίου, σας παρέχει τα πλεονεκτήματα και των δύο συστημάτων. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο θέρμανσης που ταιριάζει καλύτερα στις μαγειρικές σας ανάγκες της στιγμής!

Οφέλη

Μειώστε το άγχος σας για τα παιδιά στη κουζίνα!

Τα κουμπιά αυτής της εστίας είναι τοποθετημένα στα πλάγια όπου είναι πιο δύσκολο για τα μικρά δαχτυλάκια να τα φτάσουν.Ασφαλέστερο για τα παιδιά, λιγότερο άγχος για σας

Άνετος καθάρισμα, άριστα αποτελέσματα

Αυτή η εστία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει τον καθαρισμό οσο το δυνατόν πιο γρήγορο και εύκολο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκουπίσετε τις λείες επιφάνειες με ένα πανί.

Τέρμα πια το κυνήγι του χαμένου αναπτήρα!

H αυτόματη ανάφλεξη είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να ανάψει η εστία. Απλά γυρίστε το κουμπί για να ανοίξετε το αέριο και να ανάψετε την εστία με μία απλή κίνηση.

Χαλαρώστε: όλα είναι ύπο έλεγχο

Μόλις σβήσει η εστία σας, η παροχή φυσικού αερίου σταματάει αυτόματα, οπότε ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι