Λεπτομέρειες προϊόντος

Η επαγωγική τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων γρήγορα και εύκολα. Όταν τοποθετείται ένα σκεύος σε μια ζώνη, οι εστίες το ανιχνεύουν αυτόματα και στέλνουν θερμότητα απευθείας στη βάση του – διατηρώντας την περιβάλλουσα περιοχή κρύα. Είναι εύκολη στο καθάρισμα.

Οφέλη

Οι επαγωγικές εστίες είναι εύκολες στο καθάρισμα, γρήγορες και ασφαλείς

Η τεχνολογία επαγωγής θερμαίνει μόνο τη βάση του σκεύους με αποτέλεσμα, η περιβάλλουσα περιοχή να παραμένει κρύα στην αφή. Επιπλέον, καθώς η επιφάνεια είναι εντελώς λεία, είναι εύκολη στο καθάρισμα με το πέρασμα ενός νωπού πανιού.

Διαχειριστείτε την κάθε ζώνη με τα Χειριστήρια Αφής

Τα Χειριστήρια Αφής στις επαγωγικές εστίες παρέχουν έναν απλό τρόπο να επιλέγετε τις ρυθμίσεις σας. Η ευαίσθητη στην αφή, γυάλινη επιφάνεια, εμφανίζει επιλογές θερμοκρασίας και το μόνο που χρειάζεται για να τις επιλέξετε είναι ένα άγγιγμα.

Οι ρυθμίσεις μαγειρέματος ασφαλίζουν με το Κλείδωμα Πλήκτρων

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Κλειδώματος Πλήκτρων των εστιών, έτσι ώστε οι ρυθμίσεις σας να μην αλλάξουν αν τις αγγίξει κανείς κατά λάθος. Αν κάτι χυθεί ή πιτσιλιστεί μπορεί να σκουπιστεί αμέσως και τα πάντα θα παραμείνουν ως έχουν, για όσο χρόνο θέλετε εσείς.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι