Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε γρήγορα, ακριβή αποτελέσματα μαγειρέματος με την εστία αερίου SpeedBurner της Σειράς 60. Οι εστίες είναι σχεδιασμένες να θερμαίνουν απευθείας τη βάση των σκευών. Εξοικονομώντας έως και 20% κατανάλωση ενέργειας για το βράσιμο, το τηγάνισμα και το σιγοβράσιμο.

Οφέλη

SpeedBurner, για γρηγορότερο μαγείρεμα

Μαγειρέψτε έως και 20% γρηγορότερα με τις εστίες SpeedBurner. Σε αντίθεση με τις συμβατικές εστίες αερίου, οι φλόγες των SpeedBurner στέλνουν τη θερμότητα απευθείας στη βάση των σκευών για ταχεία θέρμανση και εξοικονόμηση ενέργειας. Ιδανικές για βράσιμο, σιγοβράσιμο, τσιγάρισμα και τηγάνισμα.

Ανεβάστε ένταση με την εστία Ισχυρού Γουόκ

Όταν χρειάζεστε επιπλέον θερμότητα, η εστία Ισχυρού Γουόκ είναι πάντα διαθέσιμη. Είτε τσιγαρίζετε μπριζόλες ή γαρίδες, η υψηλότερη θερμοκρασία βοηθά στην επίτευξη τρυφερών και νόστιμων αποτελεσμάτων.

Μαντεμένιες σχάρες για επαγγελματική εμφάνιση

Οι στιβαρές μαντεμένες σχάρες θα δώσουν επαγγελματικό αέρα στην κουζίνα σας. Η σταθερή στήριξη θα διατηρεί τα σκεύη σε επίπεδη θέση, ενώ η ανθεκτική κατασκευή τους θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια.

Λειτουργία Τέλεια Ρύθμιση Φλόγας, για τέλεια θερμοκρασία

Οι βαλβίδες αερίου με άμεση απόκριση των εστιών διαθέτουν Τέλεια Ρύθμιση Φλόγας. Έτσι, σας προσφέρουν απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας στην οποία επιθυμείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι