Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο φούρνος με λειτουργία AirFry φέρνει μια πιο υγιεινή εναλλακτική στο τηγάνισμα με λάδι. Απολαύστε τραγανή υφή σε άψογα τηγανισμένες λιχουδιές, μαζί και στις κλασικές αγαπημένες σας νοστιμιές και δώστε ένα γευστικό και τραγανό αποτέλεσμα στα λαχανικά. Ζουμερό εσωτερικό, τραγανή κρούστα, με ελάχιστο ή καθόλου λάδι.

Οφέλη

Το τηγάνισμα γίνεται απλή υπόθεση με το AirFry

Η λειτουργία AirFry με το καινοτόμο διάτρητο ταψί AirFry επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορείγύρω από το φαγητό, για ομοιόμορφο ψήσιμο από όλες τις πλευρές. ρειάζεται να γυρίσετε πλευρά το φαγητό. Εσείς μπορείτε απλώς να απολαύσετε την τραγανή υφή της άψογα τηγανισμένης παρασκευής σας.

Παρακολουθήστε την πορεία της μαγειρικής διαδικασίας μέσα από την οθόνη με το χρονόμετρο

Παρακολουθήστε την πορεία της μαγειρικής διαδικασίας μέσα από την οθόνη με το χρονόμετρο που βρίσκεται στον φούρνο. Χάρη στην οθόνη, μπορείτε να ορίζετε με ακρίβεια τους χρόνους μαγειρέματος και να παρακολουθείτε εύκολα τα φαγητά που ετοιμάζετε.

Η εστία Radiant Hob. Γρήγορη και αποτελεσματική.

Η εστία Radiant Hob είναι γρήγορη και εύκολη στο καθάρισμα με κεραμικές ζώνες που θερμαίνονται γρήγορα και με ακρίβεια, για μαγείρεμα χωρίς προβλήματα.

Χωρητικότητα XXL για καλύτερη αξιοποίηση του φούρνου σας

Η χωρητικότητα XXL στην κοιλότητα του φούρνου σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα με τη μαγειρική σας. Χάρη στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα μπορείτε να κάνετε τις αγαπημένες συνταγές σας σε μεγαλύτερες ποσότητες για να κάνετε το τραπέζι σε περισσότερα άτομα, όποτε αυτό χρειαστεί.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι