Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτή η κουζίνα δεν είναι τόσο πλατιά όσο οι συμβατικές κουζίνες για ευκολότερη τοποθέτηση οπουδήποτε στην κουζίνα σας, ενώ προσφέρει το ίδιο εσωτερικό μέγεθος θαλάμου και τις ίδιες μαγειρικές δυνατότητες.

Οφέλη

Μια εξαιρετική πρώτη εστία για τον καθένα

Αυτή η απλή ηλεκτρική εστία είναι ιδανική εάν αναζητάτε μια εύκολη και βολική συσκευή μαγειρέματος που να είναι ταυτόχρονα συμφέρουσα από οικονομική άποψη!

Ένας απλός φούρνος για όλες τις παραδοσιακές συνταγές

Tίποτα δεν είναι πιο νόστιμο από ένα σπιτικό γεύμα και με τις δυο επιλογές θέρμανσης και το grill, αυτός ο φούρνος είναι τέλειος για παραδοσιακό φούρνισμα και ψήσιμο

Ένας γρηγορότερος, πιο ευέλικτος τρόπος για να ψήσετε και να ροδοκοκκινίσετε τα φαγητά σας

Το Grill κάνει το ψήσιμο και το ροδοκοκκίνισμα γρήγορο και εύκολο. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ροδοκοκκινίσετε το τοστ του πρωινού σας, να ψήσετε τα κεμπάπ σας και να κάνετε τραγανές τις επικαλύψεις

Έξυπνος σχεδιασμός για εύκολο καθάρισμα

Ο έξυπνος σχεδιασμός των πορτών σε αυτόν τον φούρνο σάς διευκολύνει να διατηρείτε το τζάμι καθαρό. Μπορείτε να αφαιρέσετε πλήρως τις πόρτες και τα τζάμια και να τα καθαρίσετε αποτελεσματικά και από τις δύο πλευρές.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Υποστήριξη
Η εικόνα δείχνει ένα σαλόνι