Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε τραγανές ψητές πατάτες, τραγανές τηγανιτές πατάτες και τραγανά λαχανικά με το ταψί AirFry. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την κυκλοφορία αέρα γύρω από το φαγητό για τέλεια μαγειρεμένα αποτελέσματα. Και όλα αυτά με λιγότερο λάδι.

Οφέλη

Τραγανά αποτελέσματα, χωρίς γύρισμα

Το ταψί AirFry κάνει το μαγείρεμα στον φούρνο ευκολότερο από ποτέ. Με τον ειδικό σχεδιασμό δεν χρειάζεται να ανοίγετε την πόρτα του φούρνου και να ανακατεύετε τα υλικά, όσο αυτά μαγειρεύονται. Αφήνοντάς σας να συγκεντρωθείτε σε άλλες εργασίες της κουζίνας.

Καλύτερη κυκλοφορία αέρα, περισσότερο φαγητό με τη μία

Μπορείτε να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά σε μεγάλες ποσότητες με το ταψί AirFry. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει στον θερμό αέρα εντός του φούρνου να θερμαίνει το φαγητό από πάνω και από κάτω. Έτσι, μπορείτε να μαγειρέψετε μεγαλύτερες ποσότητες ταυτόχρονα.

Η λύση για κάθε φούρνο XXL

Το ταψί AirFry μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φούρνους XXL, για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Απλώς τοποθετήστε το ταψί σε μια θέση σχάρας, επιλέξτε μεταξύ των λειτουργιών Πίτσας και Θερμού Αέρα και το φαγητό σας θα επωφεληθεί από τον σχεδιασμό του ταψιού AirFry.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.