Ποια μαγειρικά σκεύη είναι κατάλληλα για τις ζώνες μαγειρέματος με επαγωγική θερμότητα

Τελευταία ενημέρωση 5/12/2019 9:37 πμ

Ερώτηση:

  • Ποια μαγειρικά σκεύη είναι κατάλληλα για τις ζώνες μαγειρέματος με επαγωγική θερμότητα;  

Ισχύει για:

  • εντοιχιζόμενη επαγωγική εστία 
  • ελεύθερη κουζίνα με επαγωγική εστία  

Επίλυση:   

1. Τα μαγειρικά σκεύη είναι κατάλληλα για επαγωγική εστία, εάν: 

  • Το νερό βράζει πολύ γρήγορα σε μια ζώνη ρυθμισμένη στην υψηλότερη σκάλα μαγειρέματος. 
  • Ένας μαγνήτης έλκεται από τον πάτο του μαγειρικού σκεύους. 


Σημαντικό: Η βάση των μαγειρικών σκευών πρέπει να έχει το μεγαλύτερο δυνατό πάχος και να είναι όσο πιο επίπεδη γίνεται. 

2. Υλικό μαγειρικών σκευών:  

  • Κατάλληλο: χυτοσίδηρος (μαντέμι), ατσάλι, ατσάλι εμαγιέ, ανοξείδωτο ατσάλι, με  πολυστρωματικό πυθμένα (και σωστή σήμανση από τον κατασκευαστή). 
  • Ακατάλληλο: αλουμίνιο, χαλκός, μπρούντζος, γυαλί, κεραμικό, πορσελάνη. 


3. Διαστάσεις μαγειρικών σκευών  

  • Οι επαγωγικές ζώνες μαγειρέματος προσαρμόζονται αυτόματα στη διάσταση της βάσης του μαγειρικού σκεύους. 
  • Ωστόσο, το σκεύος θα πρέπει να έχει μια ελάχιστη διάμετρο ανάλογα με το μέγεθος της ζώνης μαγειρέματος.
  • Ανατρέξτε στην πλήρη περιγραφή στο εγχειρίδιο χρήστη, καθώς οι μέθοδοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής.

'Ηταν αυτό το άρθρο χρήσιμο?

Προγραμματισμός Ραντεβού
Προγραμματισμός Ραντεβού

Βρίσκεστε στο μέρος όπου μπορουμε να σας προσφέρουμε επισκευή σταθερή τιμής από τους τεχνικούς της Zannussi.